Glavni Cvrkut Kako trajno izbrisati X (bivši Twitter) račun

Kako trajno izbrisati X (bivši Twitter) račun



Što treba znati

  • Prvo morate deaktivirati račun na 30 dana. Nakon toga će nestati sa stranice.
  • Za deaktivaciju: Idite na Više > Postavke i privatnost > Vaš korisnički račun > Deaktiviraj svoj račun > Deaktiviraj.
  • Tijekom 30-dnevnog čekanja svoje objave možete sakriti tako da postanete privatni.

Ovaj članak objašnjava kako trajno ukloniti svoj X (bivši Twitter) račun s platforme pomoću postupka deaktivacije. Također objašnjava kako sakriti svoje objave tijekom deaktivacije.

9 najboljih X (bivši Twitter) alternativa u 2024

Kako deaktivirati i izbrisati X račun

Jedini način da izbrišete X račun je da ga ostavite deaktiviranim 30 dana. U tom trenutku platforma će u potpunosti ukloniti račun iz svog sustava. Nakon uklanjanja, svi će vaši postovi trajno napustiti poslužitelje. Možete sakriti svoj feed prije poduzimanja koraka za deaktivaciju računa.

Započnite postupak brisanja računa prijavom, a zatim slijedite ove korake:

koliko je spasiti svijet fortnite
  1. Izaberi Više na popisu na lijevoj strani vašeg profila.

    Više u Twitter izborniku
  2. U izborniku koji se pojavi odaberite Postavke i privatnost .

    Postavke i privatnost na Twitteru
  3. Ići Vaš korisnički račun ( Račun , u mobilnoj aplikaciji) > Deaktivirajte svoj racun .

    Your account>Deaktivirajte svoj račun na Twitteru
  4. Za nastavak odaberite Deaktiviraj .

    Vaš accountimg src=
  5. Potvrdite lozinku i odaberite Deaktiviraj .

    Deaktiviraj vezu na Twitteru

Sada, ne ulaziti u račun 30 dana . U tom trenutku platforma će trajno izbrisati vaš račun. Drugi će ljudi moći koristiti vaše ime, ali sve što ste prethodno podijelili neće biti prikazano ni na jednom novom računu.

Ako unesete račun prije isteka razdoblja od 30 dana, automatski ponovno aktivirate račun i morat ćete započeti ispočetka s postupkom deaktivacije.

Brza sigurnost: sakrijte svoj sažetak sadržaja tako da postanete privatni

Kako biste svoje objave uklonili od znatiželjnih očiju, a da uopće ne deaktivirate račun, svoj račun možete učiniti privatnim. Međutim, i dalje možete deaktivirati račun u bilo kojem trenutku nakon što sakrijete svoj feed.

Naravno, sve što je snimljeno snimkom zaslona i objavljeno na mreži i dalje će postojati. X nema kontrolu nad onim što ljudi objavljuju na drugim web stranicama.

Kada svoj račun učinite privatnim, jedini ljudi koji mogu čitati vaše postove su vaši sljedbenici. Nitko drugi ne može pristupiti vašim podacima, čak i ako koristi Google ili drugu treću stranu pretraživač . Poduzimanje ovog koraka je najbrži način da uklonite svoj profil iz javnosti.

  1. Izaberi Više u izborniku.

    Okvir za potvrdu lozinke i gumb Deaktiviraj na Facebooku
  2. Izaberi Postavke i privatnost .

    Više u Twitter izborniku
  3. Izaberi Vaš korisnički račun .

    kako ukloniti zaštitu od pisanja s USB flash pogona -
    Postavke i privatnost na Twitteru
  4. Izaberi Informacije o računu i unesite svoju lozinku.

    Vaš račun u postavkama Twittera
  5. Izaberi Zaštićeni tweetovi .

    Informacije o računu u postavkama Twittera
  6. Označite okvir pored Zaštiti moje tweetove otići privatno.

    Zaštićeni tweetovi u postavkama Twittera

U mobilnoj aplikaciji idite na Jelovnik > Postavke i privatnost > Privatnost i sigurnost > uključiti Zaštitite svoje tweetove .

Zaštitite svoje tweetove na Twitteru

Kako biste spriječili određenu osobu da gleda vaš profil, možete je blokirati. Međutim, i dalje će moći vidjeti vaše postove ako se odjave s platforme.

Deaktiviranje naspram brisanja

Važno je razlikovati deaktivirani račun od izbrisanog računa. U mnogočemu su isti: Sve reference na račun nestat će unutar prvih nekoliko dana od deaktivacije. Drugi korisnici neće moći pratiti račun ili tražiti račun, uključujući pretraživanja povijesnih objava koje je napravio račun.

Vama (i bilo kome drugom) također će biti zabranjeno korištenje korisničkog imena deaktiviranog računa ili prijava za novi račun pomoću adrese e-pošte deaktiviranog računa.

Deaktivirani račun može se ponovno aktivirati, čime će se vratiti sav njegov sadržaj, ali samo u roku od 30 dana.

kako ostaviti grupu u neskladu

Jedini način da izbrišete račun je da ga ostavite deaktiviranim 30 dana. Nakon brisanja računa sav sadržaj trajno napušta poslužitelje. Svatko može koristiti korisničko ime za račun, a možete koristiti istu adresu e-pošte za prijavu na novu.

Kako ponovno aktivirati svoj račun

Ako se prijavite na račun u roku od 30 dana, sve će izgledati normalno, kao da nikada niste izlazili. Zatim ćete primiti e-poruku koja vas obavještava da je vaš račun ponovno aktivan.

Ne zaboravite da nećete dobiti upit želite li da se vaš račun ponovno aktivira. To se događa neprimjetno kada se ponovno prijavite, pa ako želite da se vaš račun trajno izbriše, morat ćete se držati podalje najmanje 30 dana.

Važno je znati da ne postoji način za trajno obustavljanje ili zamrzavanje računa. Nakon 30 dana vaš će račun biti zauvijek ugašen. Međutim, možete ga ponovno izraditi s istim korisničkim imenom i adresom e-pošte nakon 30 dana. Jednostavno će nedostajati sva vaša ažuriranja statusa, a svatko tko želi pratiti račun mora ga ponovno pratiti.

Kako izbrisati jedan ili sve svoje tweetove

Zanimljivi Članci

Izbor Urednika

Najbolja proširenja za Chrome za promjenu IP adrese
Najbolja proširenja za Chrome za promjenu IP adrese
Ako ne koristite samostalni VPN i želite promijeniti svoju IP adresu, možete koristiti proširenje preglednika. Trebat će vam proxy proširenje ili VPN proširenje, ali oba će obaviti posao. Ako želiš
Kako poslati poruku na GroupMe
Kako poslati poruku na GroupMe
GroupMe je aplikacija za razmjenu poruka koja vam omogućuje stvaranje grupa i brzu komunikaciju s puno ljudi odjednom. Iako je zasjenjen mnogim drugim aplikacijama za razmjenu poruka, GroupMe vrijedi provjeriti. to je
Kako snimiti makronaredbe u sustavu Windows 10
Kako snimiti makronaredbe u sustavu Windows 10
https://www.youtube.com/watch?v=BS0c4VUBabs Prethodno smo raspravljali o tome kako snimiti screencast u sustavu Windows 10. Makronaredba je slična screencastu koji se izvodi poput jednostavnog računalnog programa, osim što bilježi i slijed
Kako preuzeti Cinema HD na FireStick
Kako preuzeti Cinema HD na FireStick
FireStick vam omogućuje preuzimanje aplikacija trećih strana za različite opcije strujanja. Jedan primjer je Cinema HD. Pomoću ove aplikacije možete odabrati i pogledati mnoge dostupne emisije, filmove i još mnogo toga. Međutim, postupak preuzimanja i instalacije za ovu aplikaciju je
Kako povećati ograničenje istovremenog preuzimanja u programu Internet Explorer 11
Kako povećati ograničenje istovremenog preuzimanja u programu Internet Explorer 11
Upravitelj preuzimanja u Internet Exploreru ima ograničenje za količinu istodobno pokrenutih prijenosa ili preuzimanja. Na primjer, u programu Internet Explorer 9 ograničeno je samo na 6 preuzimanja. Uz IE10 i novije verzije, Microsoft je povećao ovo ograničenje na 8 preuzimanja. Ako vam je ovaj iznos nedovoljan ili imate neki drugi razlog
Kako ograničiti uređivanje za određene ćelije u Google tablicama
Kako ograničiti uređivanje za određene ćelije u Google tablicama
Ako Google tablice koristite za posao ili za organizaciju, ključno je zaključavanje ili zaštita imovine na drugi način. Slučajna izmjena ili brisanje, zlonamjerne promjene ili općenite nestašluke ili pogreške mogu uzrokovati gubitak posla i dok
Događaj Microsoftova ureda događa se 2. studenog
Događaj Microsoftova ureda događa se 2. studenog
Ranije ovog mjeseca Microsoft je poslao pozivnice za tisak za svoj Office Office u studenom 2016. godine. Nije jasno što će točno tvrtka najaviti tijekom tog događaja, ali možete očekivati ​​da ćete vidjeti ne samo nadolazeće promjene za Office 365 već i neke nove proizvode. Tu je vjerojatno dugogodišnji konkurent Slacku, Microsoft